رفتن به محتوای اصلی

شیوه و فرآیند جشنواره

برنامه اصلی جشنواره

جشنواره نوآوری های تبلیغی، یک برنامه اصلی جشنواره ای است که روال عادی آن مانند سایر جشنواره ها شامل فراخوان فعالیتها، بررسی فعالیتهای رسیده، داوری و تعیین فعالیتهای برگزیده و اعلام آن در مراسم اختتامیه خواهد بود. بر این اساس مراحل جشنواره عبارتند از:

1. فراخوان فعالیتهای نوآورانه تبلیغی
2. ثبت نام متقاضیان و تکمیل فرم اجمالی ثبت فعالیت در جشنواره
3. مصاحبه (حضوری یا تلفنی) کارشناسان دبیرخانه با شرکت کنندگان و تکمیل فرم کامل داوری و اخذ اسناد و مستندات فعالیت تبلیغی
4. بررسی فعالیتهای ثبت شده و ارجاع به کمیته داوری جهت بررسی تخصصی
5. برگزاری جلسات داوری برای فعالیتهای ثبت شده و تعیین منتخبان
6. برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی و تقدیر از منتخابان
7. ادامه حمایت ها و خدمات جشنواره به فعالیت ها در مستندات سازی و تدوین الگوی فعالیت، حمایت مادی و معنوی از توسعه و تکثیر فعالیت با مشارکت مراکز حوزوی

رویدادهای ارائه فعالیت در خلال جشنواره:

با توجه به اهداف جشنواره در معرفی فعالیتهای نوآورانه و الگوگیری سایر مبلغان، برنامه رویداد ارائه نیز در طول جشنواره برگزار خواهد شد.
شرکت کنندگانی که علاقمند به ارائه و معرفی فعالیت خود در این رویدادها باشند و آشنائی مبلغان با آن فعالیت، در ارتقاء سطح فعالیت سایر مبلغان و الگوگیری ایشان مفید باشد، به این رویدادها راه پیدا خواهند کرد.
این رویدادها که به صورت دوره ای و چرخشی در مراکز حوزوی کشور برگزار می‌گردد، شامل موارد ذیل است:
1. درخواست مبلغ جهت ارائه فعالیت خود در رویداد
2. شرکت در پیش رویداد و آشنائی با برنامه رویداد اصلی و دریافت بوم ارائه فعالیت و نحوه تکمیل آن با مشاوره با منتورها و مشاوران تبلیغی
3. ارسال بوم ارائه به دبیرخانه جشنواره و تعیین وقت در رویدادهای جشنواره برای ارائه متقاضی
4. ارائه بوم فعالیت خود در حداکثر 10 دقیقه ( قابل افزایش تا 15 دقیقه)
5. ارائه نظر مبلغان حاضر در رویداد یا داوران رویداد در مورد فعالیت و ارائه آن و توضحیات تکمیلی ارائه دهنده
6. انتخاب ارائه برتر هر رویداد و تقدیر از ارائه دهندگان
ارائه‌های شرکت داده شده در هر رویداد، نشان یادگاری آن رویداد و جشنواره را دریافت خواهند کرد و جایزه ویژه هر رویداد نیز به ارائه منتخب آن رویداد پرداخت خواهد شد.

نشست های علمی و کارگاه های آموزشی:

در خلال جشنواره، به پیشنهاد مبلغان، هیئت داوران، مشاوران یا کمیته علمی، مرتبط با فعالیت های رسیده به جشنواره، جلسات هم اندیشی قابل برگزاری است که این جلسات در موضوعات تخصصی، محتواهای تبلیغی یا شیوه‌های تبلیغی مرتبط با آن فعالیت خواهد بود و در آن جلسات مبلغان علاقه‌مند و اساتید و صاحب نظران به گفتگو خواهند پرداخت.
هم چنین اگر برخی ارائه‌های رویدادها، نیازمند زمان بیشتری برای آموزش یا نقد و بررسی از سوی سایر مبلغان تشخیص داده شده، کارگاه ها یا جلسات نقد و بررسی مناسب برای آن برنامه ریزی و اجرا خواهد شد.

برنامه‌های پساجشنواره:

تکمیل، الگوسازی و توسعه فعالیت‌های شرکت کننده در جشنواره از اهداف اصلی جشنواره تبلیغی جنات است. از همین رو برگزاری اختتامیه و تقدیر از شرکت کنندگان و منتخبین، آخرین فعالیت جشنواره جنات نخواهد بود ، بلکه آغازی خواهد بود بر حمایت از فعالیت های منتخب و همانگونه که در خلال برگزاری جشنواره برنامه های برای مشاوره به شرکت کنندگان و تقویت فعالیت های ایشان تدارک دیده شده بود ؛ پس از اختتامیه نیز فعالیت ها مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
مستندسازی فعالیت ها و تدوین الگو های فعالیت در قالب مقاله یا کتاب با مشورت گرفتن از متخصصین دانشی و میدانی مرتبط با فعالیت ، صورت خواهد گرفت و الگوی فعالیت تبلیغی به عنوان مدلی قابل استفاده از سوی سایر مبلغان در سطح کشور ارائه خواهد شد.
ایجاد زمینه های توسعه و گسترش اجرا و عملیاتی سازی فعالیت در سطح کشور و برای مخاطبان هدف برنامه از دیگر حمایت های مراکز حوزوی از فعالیت ها خواهد بود که طی آن با حمایت معنوی، لجستیک و زیرساختی از فعالیت ها، ظرفیت اجرا فعالیت در سطح گسترده تری فراهم خواهد شد.
حمایت مالی از فعالیت در قالب حمایت از اعزام یا بکارگیری مبلغان و نیروی انسانی در فعالیت تبلیغی نیز در طول سال از دیگر برنامه های حمایتی از فعالیت های منتخب خواهد بود.

بازگشت به بالا